| Dodaj temat | |
|---|---|
| fotokrasnal
| nowy krasnal - Wysłano: 2009-06-26 10:03:38Nowy krasnal znajduje się w rynku przy wejściu do kamieniczki "JAŚ I MAŁGOSIA" ( od 09.06.2009 ). Trzyma on w ręce serce z herbem Wrocławia. Nie wiem jak on się nazywa ??? PS. podobno wszystkich krasnali jest około 130 MIŁEGO SZUKANIA !
|
| Flopo
| RE: nowy krasnal - Wysłano: 2009-06-26 10:58:32fotokrasnal napisał(a): Nowy krasnal znajduje się w rynku przy wejściu do kamieniczki "JAŚ I MAŁGOSIA" Póki co nazywa się MIŁOŚNIK bądź Krasnalovek Towarzystwo Miłośników Wrocławia ogłosilo konkurs na imie dla Krasnalka, czekaja do 30 czerwca na zgłoszenia! propozycje mozna przynosic do sekretariatu codziennie od godz 9 do 16:00 A co do liczby krasnali to jest ich już ponad 130 a jak się dobrze poszuka w internecie to na pewno znajdzie się pełną listę |
| KAJA
| rewelacja - Wysłano: 2009-07-08 20:37:37Witam Wszystkich Miłośników Krasnali! Ich pojawienie się we Wrocławiu to rewelacyjny pomysł. Będąc na kilkudniowych wakacjach we Wrocławiu spędziłam z synem i koleżanką pół dnia na poszukiwaniu malutkich krasnoludków. Ale nie tylko ja - grupka młodych Hiszpanów również na nie polowała i tak mijaliśmy się co i rusz :-D Tak świetnie nie bawiłam się jeszcze chyba nigdy i nigdzie. Człowiek biega po Rynku i okolicach szukając malutkich uroczych ludzików, jednocześnie zauważa tyle pięknych miejsc, budynków... Pomysł godzien podziwu! Mam nadzieję że będą się one stale pojawiać i jeżeli przyjadę za rok poświęcę na ich poszukiwanie cały dzień. Pozdrawiam |